Vin si eu cu varianta mea de drob .
Asa am invatat de la mama si ne place tare mult la toti .
Organele si costitele le punem la fiert in apa cu sare , spumam din cand in cand .
Dupa aproximativ 20 de minute se strecoara si se lasa la racit .
Ceapa si verdeata se spala si se taie marunt .
Painea innmuiata in apa rece se da prin masina de tocat impreuna cu organele racite si carnea de pe costita .
Oule se fierb , se curata si se taie in doua .
Ceapa si usturoiul se calesc putin in ulei se adauga o lingurita boia de ardei , sare si piper dupa gust si se amesteca cu organele si painea macinate .
Adaugam patrunjelul si frunzele de usturoi taiate marunt la fel si cele trei oua crude ,amestecam bine totul si le aranjam in tavi .
Punem prapurul in tava , un strat de drob , jumatatile de oua si alt strat de drob si peste ele se acopera cu prapurul .
Se da la cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute .
Din cantitatile de mai sus au iesit 3 tavi de drob .
Pofta buna !!!
1
Oule se pot pune intregi .