Drob de miel

de delia64 in Oaie, 23 Apr 2014 | 5070 vizualizari

 

Vin si eu cu varianta mea de drob .
Asa am invatat de la mama si ne place tare mult la toti .

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel de 15 kg.
  • 5 bucati costite de miel
  • prapurul de la 1 miel
  • ceapa verde
  • o capatana usturoi
  • usturoi verde
  • patrunjel verde
  • 3 felii paine
  • 7 oua fierte
  • 3 oua crude
  • o lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 50 ml. ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele si costitele  le punem la fiert in apa cu sare , spumam din cand in cand .

 Dupa aproximativ 20 de minute se strecoara  si se lasa la racit .

Ceapa si verdeata se spala si se taie marunt .

Painea innmuiata in apa rece se da prin masina de tocat impreuna cu organele racite si carnea de pe costita .

Oule se fierb ,  se curata si se taie in doua .

Ceapa si usturoiul se calesc putin in ulei se adauga o lingurita boia de ardei , sare si piper dupa gust si se amesteca cu organele si painea macinate .

Adaugam patrunjelul si frunzele de usturoi taiate marunt la fel si cele trei oua crude  ,amestecam bine totul si le aranjam in tavi .

Punem prapurul in tava , un strat de drob , jumatatile de oua si alt strat de drob si peste ele se acopera cu prapurul .

Se da la cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute .

Din cantitatile de mai sus au iesit 3 tavi de drob .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Oule se pot pune intregi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

botcrina 1

23.04.2014, 23:34

Vai ce bine arata!!!!!!!!!!

delia64 1

24.04.2014, 10:13

Rocsi

delia64 1

24.04.2014, 10:13

Crina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel