Eu inca mai incerc sa va motivez sa ma votati si pe mine!!!!
Pentru foi am amestecat branza dulce cu zaharul vanilat, zahar brun si ulei. Am adaugat apoi faina si bicarbonatul si am framantat un aluat consistent. Am impartit aluatul in 3 parti egale. Am intins fiecare bucata de aluatul si l-am copt pe hartie de copt la 180 grade Celsius pana cand foile s-au rumenit.
Pentru crema am pus la fiert 650 ml lapte. Intr-un castronel am amestecat galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Am adaugat apoi 50 ml lapte si am amestecat pana cand s-au dizolvat granulele de zahar. In final am pus faina si am amestecat bine pentru a nu ramane cocoloase. Cand laptele a inceput sa fiarba am turnat compozitia cu oua si am amestecat continuu pana cand s-a ingrosat crema. Am acoperit crema cu folie alimentara si am lasat-o la racit. Smantana am mixat-o pana cand am obtinut o frisca consistenta. Am amestecat frisca cu crema de vanilie.
Intr-o tava in care am copt foile am asezat o foaie, am pus jumatate din crema, am pus a doua foaie si apoi restul de crema, in final am pus a treia foaie deasupra. Am lasat prajitura la frigider pana a doua zi. Am servit prajitura pudrata cu zahat praf.