Biscuiti cu cacao si cocos

de simsim82 in Dulciuri, 10 Mar 2014 | 5144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 120 g unt moale
  • 150-200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 galbenus
  • 100 g zahar
  • 2 lingurite cacao (fara zahar, amara)
  • Umplutura:
  • 70 g fulgi cocos
  • 1 albus
  • 50 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao si cocos:

Aluat: se framanta un aluat nelipicios din toate ingredientele, se inveleste in folie transparenta si se da la frigider o ora.
Se amesteca nuca de cocos cu zaharul si albusul si se lasa 10 minute,sa se hidrateze cocosul.
Se scoate aluatul de la frigider, se intinde o foaie destul de subtire si se "decupeaza" cercuri care se umplu cu aluatul de cocos, apoi se strang ca o bocceluta si cu ajutorul palmelor le dam forma de biluta. Va sfatuiesc sa faceti cercurile de dimensiune gurii unui pahar potrivit sau daca aveti o forma, sa aiba diametrul de cel mult 8 cm.
Se asaza bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor, la foc mediu circa 15 minute (depinde de cuptor).
Se scot din tava, se lasa la racit, apoi puteti sa decorati cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu nuca si rahat