File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana

de luminita20_2006 in Pangasius, 9 Dec 2009 | 14358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file de pangasius
  • 4 cartofi mari
  • 100 gr smantana
  • 50gr masline verzi si negre
  • sare, piper
  • decicat
  • 1 lingurita faina
  • 50 ml apa
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana:

Se taie fileul de peste si se condimenteaza. Cartofii se curata se taie bucati mai mari si se pun la fiert .Se pune pestele pe gratar pana se face pe ambele parti. Se face sosul de smantana: se pune o lingurita de unt in tigaie apoi faina si apa se amesteca bine sa se lege se adauga smantana si maslinele , condimente si se lasa sa dea in clocot. Cand e gata sosul se serveste peste carofi alaturi de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

liana_geicu 1

15.12.2009, 19:08

bun, bun!

Gospodina 1

06.01.2010, 17:14




dar unde gasesc eu pangasuis?

luminita20_2006 1

07.01.2010, 20:47

la orice supermarket fie inghetat fie proaspat la raionul de peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste turcesc