File de pangasius cu garnitura de brocoli

de mimmi in Pangasius, 8 Aug 2010 | 15392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc file de pangasius
  • 1 buchet de brocoli
  • condiment pentru peste
  • pesmet
  • ulei de masline
  • lamaie
  • usturoi
  • smantana
  • sare
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu garnitura de brocoli:

Se stropeste fileul de peste cu lamaie,dupa care se condimenteaza cu condiment pentru peste.Se da prin pesmet si se prajeste pe ambele parti in putin ulei de masline.
Brocoli se desface buchetele,se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Se fierb in jur de 10 min(furculita trebuie sa intre usor in ele.)Se scurg,se calesc in putin unt.Separat se pregateste usturoiul pisat cu un varf de lingurita de sare,smantana eventual putina apa pentru o consistenta mai moale.Amestecaul de usturoi si smantana se toarna peste brocoli si peste

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu garnitura de brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius in sos picant