File de pangasius cu sos de rosii,masline si capere

de Bya Ralu in Pangasius, 22 Noi 2013 | 7192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de file pangasius
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • ceapa rosie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 6-8 bucati de masline negre
  • 1 lingurita de capere in otet
  • 30 ml whisky
  • sare,piper,ghimbir,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu sos de rosii,masline si capere:

Feliile de pangasius se clatesc sub apa rece,se taie in trei daca sunt mari daca nu doar in doua.

Se pun pe un servet de hartie sa se absoarba apa.

Intr-o tigaie incapatoare se pune ulei de masline,ceapa si morcovii taiate rondele,se condimenteaza cu busuioc si piper.

Se stinge cu whisky,se pun bucatile de pangasius,se pune sare si ghimbir si usturoiul pisat.

Se intorc pe ambele parti,se pune cutia de rosii cuburi,maslinele si caperele scurse de zeama.

Se lasa la foc mic,pana scade putin sosul format.

Cand e gata se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se poate servii cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu sos de rosii,masline si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]