Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital

de Oana in Slow Cooker, 14 Mai 2015 | 6575 vizualizari

 

Eu ador dovleceii umpluti, cu putin iaurt si marar deasupra, o nebunie! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 5 buc
    • pulpa de porc tocata- 500 g
    • orez- 100 g
    • ceapa- 2 buc
    • morcov- 1 buc
    • marar tocat- o lingura
    • patrunjel tocat- o lingura
    • cimbru proaspat- 3-4 crengute
    • sare si piper- dupa gust
    • boia dulce- o lingurita
    • rosii cherry- 5 buc
    • oua- 1 buc
    • Pentru sos:
    • paprika afumata- 1 lingurita
    • rosii in bulion- 400 g
    • apa- 200 ml
    • sos de rodii- 2 linguri
    • ulei de masline- 2 linguri
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital:

  • Spalati dovleceii si taiati capetele, apoi taiati-i pe jumatate.

  • Scobiti miezul cu o lingurita.

  • Amestecati carnea tocata cu ceapa taiata cubulete, orezul spalat, morcovul ras, adaugati verdeata si condimentati dupa gust cu sare, piper si boia dulce

  • Adaugati oul si amestecati bine compozitia

  • Umpleti dovleceii si asezati-i in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L Digital

  • Taiati rosiile cherry pe jumatate si puneti cate o bucata deasupra fiecarui dovlecel

  • Adaugati printre dovlecei sosul de rosii, apa, stropiti cu ulei de masline si sos de rodii, presarati paprika afumata si condimentati cu sare si piper

  • Setati slow cooker-ul pe temperatura high pentru 6 ore

  • serviti dovleceii calzi, cu iaurt grecesc sau smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L