Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 8 Noi 2016 | 8219 vizualizari

 

La slow cooker-ul Crock-Pot a iesit foarte bun! Imi place din ce in ce mai mult de el!

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 300g costita afumata
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia mare
  • 6-7 cartofi
  • 4 rosii
  • 50ml ulei
  • 100ml pulpa de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot 3,5 L:

Carnea se spala, se usuca si se taie bucati.

Costita se taie bucati mari.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeiul se curata si se taie patratele.

Rosiile se spala si se taie cubulete.

Cartofii se curata si se taie bucati mari.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot  se pune uleiul si pe rand ceapa, ardeiul, rosiile, cartofii.

Se pun condimentele, carnea si costita si se amesteca bine.

Se pune pulpa de rosii si pasta de ardei, completam cu apa pana la nivel si amestecam.

Se pune vasul in aparat, se pune capacul, se seteaza pe pozitia "high" si se lasa 4 ore.

La final se potriveste de gust si se adauga patrunjelul verde tocat.

Eu l-am pus si la cuptor pentru 30 minute.

Se mananca cu muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L