La slow cooker-ul Crock-Pot a iesit foarte bun! Imi place din ce in ce mai mult de el!
Carnea se spala, se usuca si se taie bucati.
Costita se taie bucati mari.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Ardeiul se curata si se taie patratele.
Rosiile se spala si se taie cubulete.
Cartofii se curata si se taie bucati mari.
In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se pune uleiul si pe rand ceapa, ardeiul, rosiile, cartofii.
Se pun condimentele, carnea si costita si se amesteca bine.
Se pune pulpa de rosii si pasta de ardei, completam cu apa pana la nivel si amestecam.
Se pune vasul in aparat, se pune capacul, se seteaza pe pozitia "high" si se lasa 4 ore.
La final se potriveste de gust si se adauga patrunjelul verde tocat.
Eu l-am pus si la cuptor pentru 30 minute.
Se mananca cu muraturi.
Pofta Buna!