Dorada cu salata verde

de alba_zori in Peste, 20 Iul 2012 | 5777 vizualizari

 

La cuptor, ce bunatate!O carnita alba si gustoasa,proaspata de ti se topeste in gura,cu arome de rozmarin,menta sau busuioc,usturoi foarte putin. Sper sa va placa cat mie!

 

INGREDIENTE

  • un peste:dorada
  • rozmarin
  • frunze de menta
  • un catel de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
  • salata verde
  • zeama de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu salata verde:

Dam drumul la cuptor la 180 grade,apoi pregatim o tavita de aluminiu cu ulei de masline,punem pestele,frunze de menta,rozmarin,un catel de usturoi,un pic de sare.

Lasam la cuptor pana cand carnita se inmoaie bine,cam 40 minute cel mai mult,apoi pregatim si salata verde,o spalam,o taiem,o condimentam cu sare,ulei de masline si zeama de lamaie.

Asezam in farfurie si asezam si dorada,o feliuta de lamaie  si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]