Simplu, rapid si delicios !
Crema:
Pentru crema topim ciocolata cu 50 ml frisca pe baie de aburi. Luam de pe foc si adaugam galbenusurile amestecate cu zaharul vanilat.
Hidratam gelatina in 50 ml apa rece timp de 10 minute. O topim pe baie de aburi/mircounde(atentie sa nu fiarba!) si o adaugam peste ciocolata amestecand continuu pana se omogenizeaza, apoi adaugam mascarponele.
Separat batem albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si mixam pana devine o bezea tare si lucioasa. O adaugam peste ciocolata amestecand usor de jos in sus pana se incorporeaza. Adaugam si restul de frisca batuta tare (200 ml) si dam crema la rece pentru 30 de minute.
Asamblare: Un rand de piscoturi inmuiate in cafea, unul de crema si tot asa pana terminam.
Pudram prajitura cu cacao si dam la rece pana la momentul servirii (minim 3-4 ore).
Pofta buna!