am dezghetat frigiderul si am dat peste o multime de albusuri si fructe de padure congelate...asa ca...
Lasam albusurile sa se dezghete cu cateva ore inainte.
Fructele de padure le scoatem intr-o sita si le lasam putin la scurs,dar nu trebuie sa le dezghetam.Inainte sa le punem in prajitura le acoperim cu zaharul pudra,apoi le trecem prin putina faina,ca sa nu se lase la fundul prajiturii.
Mixam bine albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam bine in continuare.Adaugam galbenusurile,apoi incorporam treptat zaharul vanilat si faina cernuta si amestecata cu praful de copt.Punem si uleiul si esenta si omogenizam bine.
Impartim compozitia in doua si in una punem cacaoa.
Tapetam o tava mare in care punem aluatul cu cacao,apoi deasupra cel simplu.Presaram deasupra fructele si dam la cuptorul preincalzit,la foc mic cam 60minute,facem testu cu scobitoarea.Lasam sa se raceasca.
Decoram dupa gust cu zahar pudra.Eu o parte am pus zahar pudra si alta,crema mascarpone cu frisca,batute cu putin zahar pudra.