In reteta scrie , citez,"3 parti egale", nu se precizeaza daca se taie pe orizontala sau verticala, iar majoritatea blaturilor se taie pe orizontala. Pe de alta parte, fiind 12 portii, asa cum ai scris, am copt blatul intr-o tava cu dimensiunile 20/25, asa ca a iesit inalt, nu subtire , si chiar daca l-am taiat rece( 2 ore dupa ce l-am copt), normal ca am intampinat greutati. Iar ingredientele au fost de calitate, insa intr-o reteta pe care vrei s-o mai foloseasca si altii trebuie sa mai precizezi cateva lucruri esentiale, zic eu...de exemplu la ce temperatura se coace blatul, cam ce dimensiuni are tava, cum se taie, pentru ca trebuie sa recunosti ca formularea este ambigua. Dealtfel, citind acum si restul comentariilor, toti care au incercat sa faca minunata prajitura au avut probleme. In fine,eu nu mai raspund la nici un comentariu, imi pare rau ca asta te-a enervat asa de tare incat sa raspunzi in 3 comentarii diferite, insa am crezut ca le este folositor si altora, sa nu piarda ca mine 2,3 ore duminica seara de pomana pentru a avea ce arunca a doua zi