Bolosrodica, din pacate, reteta nu poate fi actualizata, intrucat nu-i lipseste nici o etapa. Eu si alte persoane am realizat-o si a iesit cat se poate de gustoasa - cat despre aspect, cred ca se poate observa cu ochiul liber ca este prezentabila, iar blatul "nu l-am aruncat la caini". Asadar, nu este vina mea daca nu ti-a iesit. Ce era gresit, am modificat. "Bataie de joc"... ei bine, este regretabil daca folosesti cuvinte jignitoare, este foarte usor sa arunci cuvinte ostentative, insa consider ca nu fac cinste nimanui.
Poate ingredientele folosite de tine nu au fost de cea mai buna calitate, poate cuptorul nu a fost reglat la temperatura potrivita, poate... Habar nu am. Un lucru este sigur: si eu am urmat aceleasi etape! Pacat daca nu te-ai putut bucura de acesta prajitura extraordinara! Cu siguranta o voi reface curand, voi mai posta si alte fotografii (sper sa o pot face tot pe aceasta postare).
Daca blatul ti-a crescut, apoi scazut brusc, inseamna ca focul a fost prea iute. Blatul se taie in 3, desigur, dar am mai specificat intr-un comentariu, nu pe "inaltime", ca niste foi, ci pe lungime (adica, dimensiunea prajiturii reducandu-se de 3 ori atunci cand are 3 nivele).
Numai bine!