@Alinutza80:
Imi cer scuze ca am gresit scriind nuci caramelizate in blat, in loc de nuci prajite. (Stiu ca nu este o scuza, insa mai mereu, ca si acum, retetele le scriu seara tarziu sau noaptea, pentru ca atunci am timp...)
Ciudat insa, ca nu ti s-a inchegat crema, pentru ca in cel mai rau caz ti se putea taia, dar acest lucru nu afecteaza gustul, ci doar ca nu mai este la fel de aspectuoasa. Poate ai pus toata crema de la inceput in unt, si nu treptat cate o lingura si apoi sa amesteci bine.
Unde sa se puna faina? In blat? Nu, nu se pune faina deloc. Blatul este pe baza de albusuri, ca o bezea (exista foarte multe astfel de retete).
Pacat daca nu ti-a iesit - este o prajitura foarte rapida si fara operatiuni complicate (sora mea, care nu are nici in clin nici in maneca cu bucataria, a facut-o pentru ca i-a placut atunci cand am pregatit-o eu si a fost ok si la ea)!
Imi pare rau - sper ca data viitoare sa iti reuseasca mai bine; incearca sa respecti pasii intocmai si vei vedea ca nu are cum sa nu fie in regula! Este o prajitura cu adevarat savuroasa! Succes!