Desert papanasii copilariei

de Geanina87 in Dulciuri, 12 Apr 2020 | 2117 vizualizari

 

Când eram mică, mama ne făcea papanași fără gaură în mijloc, dar cu un gust proeminent de brânză. Gustul copilăriei nu poate fi înlocuit.❤

 

INGREDIENTE

  • 300 g brânză grasă de vaci
  • 200 g făină de grâu
  • 80 g zahar pudră
  • 2 ouă
  • Un praf de copt
  • Esență de vanilie
  • Un praf de sare
Portii: 23
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasii copilariei:

Se mixează ouăle cu praful de sare, apoi se adaugă zahărul pudră și esența si se continuă mixarea pt 2 minute.

Brânza se pune în compoziția de ouă și se omogenizează, iar deasupra se cerne făina amestecată cu praful de copt. Va rezulta un aluat ușor lipicios.

Cu ajutorul mâinilor umede, formăm papanașii pe care îi prăjim în câteva linguri de ulei încins.

Se pot servi ca atare sau cu smântână și dulceață.

TIPS-URI

1

Brânza trebuie sa fie bine scursă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasii copilariei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Yafa