Tot capsuni, sa fie, sa ajunga.....sa ne facem pofta....
Mai intai punem margarina si o topim, apoi o lasam la racit,nu de tot,cat sa fie inca lichida. Apoi spalam capsunile si le punem pe un servetel sa se absoarba apa. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare, apoi stoarcem zeama de la o lamaie si mai mixam cateva minute.
Galbenusurile le mixam cu margarina topita si apa, apoi le adaugam peste albusuri.Amestecam bine cu ajutorul unei linguri de lemn, cu miscari lente.
Adaugam faina cernuta si omogenizam.Impartim compozitia in doua boluri si intr-unul din ele adaugam cacao cernuta.Tapetam o tava cu hartie de copt ( 22/32cm), apoi alternam cele doua compozitii, alba si maro, iar cu ajutorul unui bat de frigaruie amestecam culorile.
Dam tava la cuptorul preincalzit cca 15 minute, apoi scoatem tava si asezam capsunile, bagam tava din nou la cuptor. Este gata cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor se lasa la racit, apoi se portioneaza si se pudreaza cu zahat farin.