"retete de post creative"
Se pun intr-un vas apa minerala, uleiul, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza pana cand se topeste zaharul.
Se puneintr-un vas faina de grau, praful de copt, bicarbontatul de sodiu, cacaua, se omogenizeaza, se pune peste compozitia lichida si se mixeaza pana la omogenizare.
Se adauga gemul de prune, nucile maruntite si se amesteca usor cu o paleta.
Se pune hartie de copt intr-o tava cu dimensiunile de 22/36 cm si se toarna compozitia in tava.
Se da tava la cuptorul incalzit deja, pentru circa 60 minute la foc potrivit. Cand crezi ca este gata, verifica cu o scobitoare, daca nu se ia compozitie pe scobitoare este semn ca este gata. Se scoate tava, se pudreaza cu zahar vanilat cu grad scazut de vanilie si se lasa pe aragaz sa se racoreasca dupa care se feliaza.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta usor de pregatit si foarte delicioasa!