Pentru umplutura:
Amestecam branza cu zaharul,ouale,stafidele,zaharul vanilinat.
Pentru coca:
Se pune faina intr-un castron ,se pune praful de sare si uleiul. Separat intr-o canuta mica dizolvam jumate din cubul de drojdie cu o lingurita de zahar si putina apa calda. O lasam sa creasca putin nu mult langa o sursa de caldura. Cand a crescut o turnam peste faina si framantam bine, adaugand treptat, putin cate putin, apa calda, pana ce coca nu se mai lipeste de maini. Daca mai e necesar mai punem cate putina faina. Acoperim si lasam 30 de minute.
Se unge tava cu unt. Coca obtinuta se imparte in doua, prima parte se intinde o foaie subtire si se pune in tava, dupa care punem compozitia cu branza si apoi punem a doua foaie. Se baga la cuptor pt circa 25-30 minute, pe a doua treapta de jos in sus, sau pana cand se rumeneste. Cand s-a racit se pudreaza cu zahar pudra.