Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.

de laylalala in Crap / Caras, 23 Mai 2010 | 6230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bulb de fenicul, curat si tocat fin (frunzele se pot pastra pentru ornare)
  • 1 ceapa rosie, tocata 
  • 4 fileuri de crap (aprox.125 gr fiecare)
  • sare si piepr negru
  • coaja rasa si sucul de la 1 lamaie
  • 2 linguri capere
  • 1 catel de usuroi, tocat marunt
  • 6 masline negre, fara samburi, tocate marunt
  • 1 praf de boia
  • 150 ml vin alb sec
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.:

Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.
Intr-un vas termorezistent (atat de mare incat pestele sa incapa intr-un singur strat) se aranjeaza feniculul, apoi se adauga ceapa si pestele.Se asezoneaza dupa gust, apoi se presara caperele, usturoiul, maslinele, boiaua si coaja rasa de lamaie.Se toarna deasupra vinul si sucul de lamaie,se acopera vasul cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute, pana cand carnea pestelui devine opaca si se sfarama usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la tava cu ceapa verde si bacon