Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.

de laylalala in Crap / Caras, 23 Mai 2010 | 5732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bulb de fenicul, curat si tocat fin (frunzele se pot pastra pentru ornare)
  • 1 ceapa rosie, tocata 
  • 4 fileuri de crap (aprox.125 gr fiecare)
  • sare si piepr negru
  • coaja rasa si sucul de la 1 lamaie
  • 2 linguri capere
  • 1 catel de usuroi, tocat marunt
  • 6 masline negre, fara samburi, tocate marunt
  • 1 praf de boia
  • 150 ml vin alb sec
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.:

Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.
Intr-un vas termorezistent (atat de mare incat pestele sa incapa intr-un singur strat) se aranjeaza feniculul, apoi se adauga ceapa si pestele.Se asezoneaza dupa gust, apoi se presara caperele, usturoiul, maslinele, boiaua si coaja rasa de lamaie.Se toarna deasupra vinul si sucul de lamaie,se acopera vasul cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute, pana cand carnea pestelui devine opaca si se sfarama usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu legume