Cous Cous cu ciuperci

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 10 Aug 2014 | 5236 vizualizari

 

Azi am facut pentru prima data,se face foarte usor si e foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de cous cous 120 g
  • 1 pahar de apa 180 g
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 cutie de ciuperci
  • ulei de masline
  • vegeta, ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous Cous cu ciuperci:

Intr-o tigaie punem ulei de masline si ceapa tocata marunt la calit. Ciuperciile se scurg de zeama si se taie mai marunt. Intr-o craticioara se pune apa la fiert cu un praf de sare, cand incepe sa clocoteasca se adauga praful de cous cous. Se pun condimentele si se amesteca frecvent (altfel riscati sa se lipeasca). Daca mai este nevoie de apa se mai adauga pana cand cous cous-ul este facut. Se adauga cous cous-ul in tigaie peste ciuperci, se lasa cateva minute amestecand mereu.

Se serveste ca si garnitura sau ca fel de mancare

TIPS-URI

1

Se orneaza cu frunze de ceapa verde si piper rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous Cous cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cous cous cu rosii,masline si ceapa