Ciorba de fasole pastai

de _Alina_ in Mancaruri de post, 2 Dec 2014 | 8462 vizualizari

 

Stiu ca nu pun prea des retete de ciorba, asta nu inseamna ca nu prepar. Prepar saptamanal ciorba fiindca am doi borsari in casa. :))

 

INGREDIENTE

  • 700-800 g fasole pastai congelate
  • 2 morcovi potriviti
  • 3 cepe potrivite (250 g)
  • 1 ardei rosu (100 g curatat)
  • 1/2 radacina de telina
  • 5 l apa
  • 1 ramura de cimbru
  • 2 lg leustean uscat
  • fulgi de chili (ardei iute)
  • 800 ml bors proaspat
  • 50 ml ulei de floarea soarelui presat la rece
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

1.  Pune fasolea in apa cu putina sare si lasa sa dea un clocot.
2. Spala si curata ceapa, morcovii si telina si taie-le in cuburi impreuna cu ardeiul, apoi le pui in ciorba. Pune si ramura de cimbru si lasa sa fiarba 15-20 minute apoi adauga borsul si mai lasa 5-10 minute la foc potrivit.

3. Opreste focul, adauga uleiul, leusteanul si fulgii de chili. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi verdeturi proaspete daca aveti.

2

Puteti folosi pastai proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu zeama de varza (de post)