Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii

de mihaelar63 in Porc, 17 Mai 2012 | 7388 vizualizari

 

Profitati cat timpul mai permite sa preparati fripturi la cuptor . Dupa ce vine vara....
Am vazut intr-un magazin condiment de salvie cu galbenele pentru fripturi si peste . Mi-a placut ideea si mi-am preparat propriul amestec cu salvie si galbenele din gradina mea .Bio !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet porc
  • 3 rosii
  • 3 caciulii usturoi
  • 3 cepe verzi
  • 3 linguri ulei de porumb
  • 1 lingura salvie + galbenele uscate
  • 1 lingura piper boabe
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii:

Spalati cotletul (stiu, se spune ca isi pierde suculenta, dar altfel nu pot) si il feliati. Asezati intr-o tava teflonata .

Spalati legumele. Taiati rosiile rondele, ceapa marunt, caciuliile de usturoi jumatati si le asezati peste carnea de porc .

Presarati condimentele , piperul , sarea , si stropiti cu ulei pe deasupra .

Puneti si 200 ml apa . Dati la cuptor aproximativ 1 ora .

Serviti  friptura calda ,rumenita, insotita de o salata verde sau de cruditati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

18.05.2012, 07:49

ce apetisanta este mmmm bunaa

mena29 1

18.05.2012, 20:39

Sim0na 1

18.05.2012, 22:36

Foarte apetisant arata! Sunt tare curioasa de gustul pe care il dau galbenelele..

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet glazurat