Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Porc, 3 Aug 2015 | 20487 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: friptura de porc, friptura frageda de porc, cotlet de porc la cuptor, friptura la cuptor, retete Porc
Puteti servi cu orice fel de garnitura doriti.
2
Folositi salvia proaspata pentru ca are un plus de aroma.
de vasimur 4
de Panacris 9
de cristeena20 6
de MotanLaOale 8
Gicuta 1
mamili 1
Draga mea Alexandra, arata de-ti vine s-o mananci cu ochii. Asta-i motivul si ptr care am ales reteta la favorite si vreau sa o folosesc ... dar am o intrebare. Ai incercat cumva, sau crezi ca s-ar intampla ceva daca sub carne asi pune ceva legume?
kytz 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:57
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
pe 01.11 la 14:05
pe 01.11 la 09:52
7 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gherca Daniela 5
3048 puncte
MotanLaOale 8
1084 puncte
trifadalia 4
800 puncte
laura_n 7
410 puncte
Rocsi 9
315 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!