Cotlet de porc cu gogosar si porumb

de angyb in Porc, 11 Ian 2013 | 2633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de cotlet de porc
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar rosu
  • 1cutie de porumb
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar de apa
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu gogosar si porumb:

Se rumenesc cotletele pe ambele parti intr-un pic de ulei de masline dupa care de scot pe o farfurie.

Calim ceapa si gogosarul taiate julien dupa care aduagam si boabele de porumb .Condimentam cu sare si piper.

Adaugam feliile de carne si paharul de apa si lasam la foc lent aproximativ o jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu gogosar si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet umplut