Desi atunci cand mi-am luat mobila de bucatarie am zis ca blatul va fi liber tot am pus robotul pe care-l folosesc aproape zilnic, espressorul de cafea... De acum il voi avea si pe mister slow cooker Crock-Pot 4,7 L, nu-l mai bag in cutie :))))
Cotletul de porc se curata de grasime, se spala si se sterge cu un prosop de hartie.
Amestecam intr-un vas mierea cu uleiul, sosul de soia si sarea. Cu acest amestec ungem bucata de carne pe toate partile, acoperim cu o bucata de folie si dam la rece pentru vreo 2 ore.
Pe o bucata de hartie de copt sau folie de aluminiu amestecam boabele de piper, coriandru si coaja de lamaie uscata. Tavalim bucata de carne prin amestecul de boabe si o punem in vasul aparatului de gatit Crock Pot.
Am pus capacul peste vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si am setat programul si timpul - programul High, timp de 7 ore.
Carnea a fost buuuna si frageda de n-am putut sa o feliez decat dupa ce s-a racit.
Pofta buna! ;)
1
rece, poate inlocui cu succes mezelurile din comert
2
pentru amatorii de senzatii tari, si la propriu si la figurat :))), se va servi cu tot cu crusta aromata