Am plecat de la reteta diveinbucatarie :D
Se testeaza calitatea tuicii :)
1. Ceapa o curatam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei incins impreuna cu putina sare.
2. Adaugam carnea taiata cubulete si lasam se faca in siuc propriu amestecand din cand in cand.
3. Cand sucul a scazut putin adaugam si usturoiul taiat feliute.
4. Dupa evaporarea lichidului adaugam chimenul, zacusca, boia dulce si picanta. Amestecam din cand in cand si completam cu apa.
Se testeaza din nou calitatea tuicii :)
5. Intre timp curatam cartofii si ii taiem cubulete.
6. Cand carnea este apropape facuta adaugam cartofii, tuica si completam cu apa. Lasam pe foc pana cand cartofii sunt facuti.
7. Luam oala de pe foc si presaram putin patrunjel tocat.
La sfarsit testam calitatea tuicii :)
Pofta buna!