Cosulete umplute cu budinca de fistic, fructe confiate si jeleuri

de Valclaudia in Dulciuri, 1 Dec 2016 | 4085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 240 gr cosulete coapte din comert
  • 100 gr fructe confiate
  • jeleuri colorate
  • 1 plic budinca de fistic
  • 3 linguri zahar tos
  • 500 ml lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu budinca de fistic, fructe confiate si jeleuri:

Punem 400 ml lapte la incalzit, cu 3 linguri de zahar.

Praful de budinca se dilueaza in 100 ml lapte rece.

Cand laptele de pe foc da in clocot, turnam in fir subtire budinca diluata, amestecam pana se ingroasa.

Umplem cosuletele cu budinca, decoram cu fructe confiate si jeleuri.

Lasam la racit si servim.

Nimic mai simplu ;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu budinca de fistic, fructe confiate si jeleuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort " mozaic de toamna "