Crema Catalana

de Vyoleta in Dulciuri, 22 Aug 2011 | 5088 vizualizari

 

Un desert gustos,specifica regiunei Cataluña

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 cani lapte
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura amidon de porumb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema Catalana:

Punem laptele la incalzit la foc mic.

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu 5 linguri de zahar si cu amidonul,pana obtinem o crema fina.

In continuare vom adauga crema peste laptele din vas treptat si amestecam constant pt a nu se inchega galbenusurile.

Lasati sa fiarba 5 minute la foc mic amestecand mereu.

Punem crema in 2 boluri,lasam sa se raceasca la temperatura camerei apoi o dam la frigider.

Buen Apetito!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema Catalana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu caramel si mascarpone