Strudel cu branza dulce

de Zamfira in Dulciuri, 4 Noi 2012 | 9763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 300 g. branza de vaci
  • 100 g, stafide
  • 2 linguri rom
  • 4 linguri de zahar
  • zahar vanilat
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza dulce:

Dezghetam pachetul de foietaj, intindem foaia si o taiem in forma de brad, dupa modelul din poza. Tapetam o tava cu hartie pentru copt si cu mare grija asezam foaia decupata in tava si abia apoi vom adauga umplutura.

Stafidele le inmuiem in apa cu rom(10 minute).

Umplutura: amestecam branza de vaci cu toate ingredientele si stafidele inmuiate si scurse.

Asezam umplutura in centrul foietajului si apoi acoperim cu fasiile taiate, in forma de impletitura. Deasupra ungem cu galbenus de ou. Punem strudelul in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 15-20 minute, reducem intensitatea focului dupa primele 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]