Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt

de iry-gabriela in Porc, 23 Mai 2012 | 6895 vizualizari

 

..........nu ma dau in vant dupa carnea de porc dar la cum a fost preparat va spun sincer se topea in gura de bun ce era!

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de coaste de porc.
  • sare ,piper
  • 1l bere,
  • mujdei de usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt:

Coastel se spala, dupa care se condimenteaza cu sare si piper dupa care se aseaza pe gratar. Din cand in cand se stropesc cu bere si se intorc pe ambele parti pana se patrud foarte bine. Dupa fiecare intoarcere se stropesc cu bere, dupa care se lasa iar pe gratar, apoi se intorc si se stropesc iar pana se se coc foarte bine.   

Atentie trebuie rabdare si nu se lasa sa se prajeasca deodata, ci doar putin cate putin pana se patrunde toata berea.

Se serveste cu mujdei de usturoi si iaurt.

TIPS-URI

1

berea are rol de a fragezi carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (15)

raluxas 1

24.05.2012, 18:55

ti se face pofta numai citind numele reteti... arata demential si deja vreau si eu sa fac!!

iry-gabriela 1

24.05.2012, 23:23

va tuc pe toate

COSTEO 1

22.04.2013, 23:45

Bun tare!ce bine ca are si usturoi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie