Costite de porc cu legume si sos de rosii

de Alina26 in Porc, 10 Iun 2014 | 6506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800g costita proaspata de porc
  • 8 cartofi mici
  • 2 bucati de telina verde
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 400g sos de rosii
  • 2 lg de ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc cu legume si sos de rosii:

Am spalat carnea le-am presarat cu sare si piper,si le-am pus la prajit in tigaie cu doua linguri de ulei de masline, impreuna cu ceapa taiata fasii,telina taiata bucati si usturoiul taiat rondele.Am lasat sa se prajeasca bine carnea. Apoi am pus apa cat cuprinde si am lasat la fiert o ora la foc mic. Am curatat cartofii si i-am pus langa carne.Dupa aceea am pus sosul de rosii,am potrivit de sare,am pus si un pahar de apa si am mai lasat la fiert inca o ora,pana s-au fiert cartofii. Noi am mancat cu salata verde.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc cu legume si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie