Gordon bleu

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 28 Mar 2010 | 7403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne de porc ( preferinta sotului meu)
  • cascaval
  • sunca presata
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • scobitori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu:

se taie carnea ca pt snitele, se bate usor, apoi se condimenteaza.

se taie cascavalul felii.

in fiecare felie de carne se aseaza sunculita si casvalul si se ruleaza frumos, le prindem cu scobitori pt a nu se desface.

intr-un caston batem ouale cu putina sare, piper si boia si dam rulourile prin el, dupa care prin faina si le punem la prajit  in tigaia incinsa cu ulei.

TIPS-URI

1

de obicei se foloseste piept de pui, insa eu am folosit carne de porc, deorece sotul meu este inebunit dupa aceasta cane, pe care eu nu pre o suport :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ligia Bxl 1

21.03.2011, 10:13

sunt tare bune,mancam mereu asa ceva,asa e cu denumirea se numesc Cordon bleu

Lau 1

21.03.2011, 10:20

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 12:02

multumesc fetele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu carne de porc