Costita de porc la cuptor

de sandytza in Porc, 28 Oct 2009 | 10878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr costita de porc
  • 1/4 pahar vin alb
  • 50 ml ulei
  • 1/4 pahar bere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita miere
  • sare , piper
  • 1/2 lingurita curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc la cuptor:

Se sareaza costita pe ambele parti si se pune in tava . Se stropeste cu vinul si berea apoi se pipereaza dupa gust. 

Intr-un pahar se amesteca mustarul cu mierea un pic de sare ,curry si doua linguri de ulei.

Restul uleiului se pune in tava langa costita iar cu amestecul preparat se unge costita . Se baga la cuptor la 180 grade aproximatv o ora , Sau pana vedeti ca intra bine furculita in carne. In tot acest timp cat sta la cuptor se scoate costita de 2-3 ori si se unge cu sosul propriu din tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada aromata de porc