Super delicioase ;)
Am spalat si curatat bine copanelele de pui apoi le-am lasat la zvantat.
Le-am asezonat cu sare,piper macinat ,boia iute si sare si le-am lasat la odihnit o jumatate de ora.
Intr-o tigaie am pus la incins ulei cam de doua degete.
Am prajit copanelele la foc mic spre mediu pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.
Le-am scos intr-un vas si le-am lasat deoparte pana am pregatit sosul.
Am topit untul iar usturoiul l-am taiat marunt.
Am calit usturoiul in unt aprox 1 minut apoi am adaugat pasta de rosii,boiaua ,mierea si un praf de sare.
Am lasat sa fiarba pe foc mic amestecand continuu pana am obtinut un sos legat .
Am pus copanelele peste sos si le-am lasat sa fiarba 1-2 minute pe fiecare parte pana au fost bine acoperite de sos.
Se servesc alaturi de o garnitura la alegere.:)
1
Puteti reduce/mari cantitatea de boia in functie de cat de picant va place sa mancati.