Copiii mei adora reteta de snitel de pui si servesc snitelele atat calde cat si reci.
Mod de preparare snitel de pui:
Pieptul de pui se dezoseaza si se portioneaza ca pentru snitele (daca aveti dezosat e si mai bine) Bucatile se bat usor cu ciocanul pentru carne. Se aseaza pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza si se presara apoi boia si se ung cu usturoiul pisat. Se lasa jumatate de ora.
Se pregatesc:
-o farfurie cu faina alba, un bol in care am batut timp de 3 minute ouale cu o lingura de apa si o farfurie cu fulgii de porumb faramati bine. Eu i-am lasat intr-o punga si am batut usor cu ciocanul de carne pana s-au faramat majoritatea (nu faceti pudra :) )
Incingem ulei intr-o tigaie. Luam fiecare bucata, o dam bine prin faina, apoi prin oul batut apoi prin fulgii de porumb. Plonjam bucatile in uleiul incins si rumenim frumos fiecare bucata de snitel de pui pe ambele parti.
Un snitel de pui merge bine cu piure, orez si salata , ca aperitiv sau cu sosuri.
1
puteti pregati snitel de pui si din pulpe dezosate