Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola

de trifadalia in Pui, 6 Mar 2018 | 2406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • sare
  • 4-5 cartofi
  • 1-2 morcovi
  • broccoli
  • 200 ml de smantana
  • 200 gr de branza gorgonzola
  • 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola:

Se pune un strat gros de sare pe tava ( cam de un deget grosime), se condimenteaza puiul cu sare si piper. Legumele se curata, se spala si se condimenteaza dupa care se pun intr-o punga pentru cuptor alaturi de pui. Se introduce tava in cuptor 45-60 de minute.

Pentru sos:

Intr-o tigaie se pune untul, usturoiul si branza taiate cubulete, se amesteca in continuu in tigaie pentru a se topi ingredientele. Dupa omogenizarea lor, se adauga smantana si se amesteca timp de 4-5 minute, se condimenteaza cu sare si piper. Acest sos se serveste langa puiul scos din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare cu legume si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui