Compot de prune

de robert_b in Sirop / Compot, 18 Dec 2015 | 2938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g prune bine coapte
  • zahar (dupa gust)
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de prune:

Prunele, se spala bine, si se aseaza in borcane, cate 4-5.

Dupa punem zahar (cam 1 lingura pentru fiecare borcan) si umplem pana la buza borcanului cu apa.

Infiletam capacele bine si fierbem la baine marine borcanele, timp de 30 de minute. Lasam sa se raceasca si le punem in camara! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

robert_b 1

18.12.2015, 18:55

diaconta 1

18.12.2015, 20:24

Anul asta nu am pus dar tare-mi place

MotanLaOale 1

19.12.2015, 00:16

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de prune