Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Asa mi-a traznit,asa am facut......satisfacuta mai mult eu,baietii au cam mustacit la fasolea rosie...e prea ''urata'' a zis Leone al meu...
Bucata de costita proaspata o crestam si o imbracam in condimente,cu ajutorul unor scobitori formam un fel de cosulet.Asezam costita intr-un vas de yena,in care am pus putin ulei de masline,turnam in interiorul cosuletului un pahar cu bere si dam vasul la cuptor la foc moderat cca 1 ora si 1/2 .Cu 20 min inainte sa scoatem costita de la cuptor,taiem ceapa pestisori si o calim ,cand s-a inmuiat suficient adaugam lingura de bulion,sare si piper,amestecam si turnam cutia cu fasole rosie cu tot cu zeama.
Lasam sa fiarba cca 20 min.Scoatem costita din cuptor ,o portionam si adaugam garnitura de fasole rosie.
Am servit cu o salata de varza acra.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola