Este cineva in site care atunci cand pomeneste cuvantul "coaste" sa nu se gandeasca la Clementina? :))
Pregateste coastele de miel, aparatul de vidat Food Saver si caserola pentru marinare Food Saver.
Intr-un vas amesteca toate ingredientele pentru marinare cu exceptia mierii.
Unge cu pensula coastele cu marinada. Aseaza-le in caserola pentru marinare.
Toarna marinada ramasa deasupra.
Conecteaza caserola la aparatul de vidat Food Saver, roteste butonul in directia "vidare" si videaza continutul caserolei repetand operatiunea de 3 ori.
Roteste butonul in dreptul semnului "blocare" si lasa caserola la rece pentru 30 minute.
Aseaza coastele intr-un vas termorezistent, unge-le cu putina miere si toarna putina marinada in vas.
Acopera vasul cu folie de aluminiu si da-l la cuptor la 190 grade pentru 30 minute.
Scoate folia si mai lasa la cuptor pana ce coastele se rumenesc frumos.
Am servit cu rIssoto cu ciuperci si gogosari in otet.
Au un defect, prea putina carne :))))