Coaste de miel la cuptor

de MotanLaOale in Oaie, 14 Apr 2018 | 7212 vizualizari

 

Mie imi plac foarte mult coastele de la orice animal.
"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • coastele de la un miel (aproximativ 2 kg)
  • 50 ml ulei
  • 2 legaturi usturoi verde
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la cuptor:

Coastele de miel se curata, se spala bine si se lasa la scurs.

Intr-o tava se pun uleiul si coastele si se ung bine cu ulei.

Se presara vegeta, boia, piper pe ambele parti.

Se pune un pahar de apa si se stropesc si coastele.

Se introduce tava cu coastele de miel in cuptor pentru 50-55 minute.

Din cand in cand se intoarce si se ung coastele de miel cu sosul din tava.

Cand sunt gata se pune si usturoiul taiat marunt si se mai introduce 10 minute la cuptor ungand cu sosul din tava.

Coastele de miel se scot din cuptor, se lasa 5 minute si se mai ung cu sosul din tava si se pot servi.

Se pot servi cu garnitura sau fara.

Eu prefer coastele de miel cu usturoi verde si paine proaspata, sa le simt gustul.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel la cuptor