Pulpa de miel la cuptor

de Bucataras in Oaie, 1 Mai 2009 | 15381 vizualizari

 

Numarul pe aprilie al Bucatariei pentru toti este dedicat Pastelui. Iata reteta de pulpa de miel la cuptor preparata de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 4 cepe mari
  • 2 capatini de usturoi
  • 2-3 fire de rozmarin
  • 4-5 frunze de salvie
  • 250 ml vin alb sec
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita rasa boabe de coriandru macinate
  • 2-3 foi de dafini
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Se spala pulpa, se curata de pielite si se scurge de apa. Se sterge intr-un servet, se unge cu ulei, se presara cu sare, piper, cimbru si coriandrul macinat. Se aseaza intr-o tava adinca si se adauga vinul, uleiul, foile de dafin, salvia si rozmarinul. Ceapa se taie in 4 si se pune in tava imprejurul pulpei. Curatati usturoiul, taiati-l in lung in doua, si adaugati-l in tava. Se mai pune o cana cu apa si se baga la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste.

Timp de preparare 70 minute

foto: Bucataria pentru toti, reteta pregatita de Pasti. Revenim cu poze dupa ce preparam :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel in stil marocan