Ciulama de pui

de Bya Ralu in Pui, 20 Dec 2013 | 18149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 linguri de smantana
  • 3 linguri de faina
  • 1 ceapa alba
  • zeama in care vor fierbe pulpele
  • piper rosu
  • ulei
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu sare si optional se poate pune si un morcov intreg(doar pentru gust).

Ceapa se pune la calit in ulei de masline,cu boia dulce,ghimbir si piper.

Cand pulpele sunt aproape fierte se pune peste ceapa calita ,adaugand cate un polonic de zeama in care au fiert,se lasa la foc mic.

Pulpele se scot pe o farfurie,iar peste ceapa adaugam smantana amestecata cu faina  si subtiata cu putina apa.

Adaugam si usturoiul taiat rondele,si treptat cate un polonic din zeama.Se amesteca in continuu,punem si putina sare si piper.

Dupa cateva minute se adauga si pulpele de pui ,amestecand des.

Deasupra presaram piper rosu si marar tocat marunt!

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (40)

mihaelar63 1

30.12.2013, 00:24

Arata atat de bine incat doar din ochi se poate manca !!!

Bya Ralu 1

05.01.2014, 23:41

timi

Bya Ralu 1

05.01.2014, 23:41

mihaela multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]