O mancare rapida si tare gustoasa!
Pune uleiul intr-o craticioara mai adanca si lasa-l sa se incinga. Adauga ceapa tocata cubulete, usturoiul si morcovul ras. Soteaza pentru 3-4 minute pana se inmoaie putin.
Pune apoi cubuletele de piept de pui si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Mai lasa 2-3 minute si amesteca pana carnea incepe sa isi schimbe culoarea.
Adauga apa fierbinte si foile de dafin, acopera oala cu un capac si lasa 20 de minute sa fiarba la foc potrivit.
Cand carnea a fiert, opreste focul si pune untul in alta craticioara si lasa-l sa se topeasca. Adauga apoi toata faina si amesteca cu un tel, la foc mic. Pune treptat cate un polonic de supa fierbinte si amesteca in continuu, sa nu se formeze cocoloase. Adauga supa atat cat doresti, pana ajunge ciulamaua la consistenta dorita. Daca ramane supa nefolosita poti sa o strecori si o pastrezi in frigider.
La final adauga smantana lichida si mai lasa 2-3 minute sa fiarba. Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si serveste ciulamaua impreuna cu mamaliga si putin marar verde tocat deasupra.