Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor

de luminita20_2006 in Pui, 29 Mar 2011 | 6834 vizualizari

 

Reteta preluata de pr site-ul LaLena.ro o reteta foarte buna. Am adus mici modificari

 

INGREDIENTE

  • -2  bucati piept de pui
  • - 450 gr smantana
  • -4 catei de usturoi
  • -150 gr cascaval
  • -3 linguri parmigeano
  • -sare, piper
  • -oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor:

Se dezoseaza pieptul de pui se spala se sterge cu un prosop de hartie se condimenteaza. Se unge o tava cu un pic de ulei se aseaza fileul de pui. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu smantana si parmezan ras, se toarna peste pipetul de pui, apoi se pune cascavalul ras.

Se da la cutor 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu