O ciorbita de primavara plina de savoare si vitamine
Mai intai am rupt coditele la frunzele de stevie,le-am spalat bine si le-am pus la scurs.
Am curatat si spalat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus in oala cu o lingura de ulei ca sa se inmoaie.Dupa ce s-au inmuiat am pus aproximativ trei litri de apa,un praf de sare si am lasat la foc mic sa fiarba.Dupa ce au fiert cam 10-15 min legumele am adaugat orezul si am lasat in continuare sa fiarba.Intre timp am tocat marunt stevia.Cand legumele si orezul sunt aproape fierte am pus si stevia si am mai lasat un pic sa fiarba.Cele doua oua le-am batut separat, iaurtul la fel dupa care le-am amestecat bine.
Cand au fiert toate din oala,am luat de pe foc si am turnat compozitia din iaurt si oua si am amestecat foarte bine.Se mai lasa zece minute, dupa care se poate servi.