Ciorba de pui cu rosii si zeama de varza

de katty in Ciorbe, 7 Feb 2021 | 2912 vizualizari

 

O ciorbita usoara, acrisoara cu maruntaiele de la un pui crescut la tara.

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la un pui(spate, aripi)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • o mana varza acra tocata
  • 300 gr rosii pasate
  • zeama de varza
  • sare dupa gust
  • piper macinat
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu rosii si zeama de varza:

Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert. Spumam bine pentru a obtine o zeama limpede.

Intre timp curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul cubulete mici, ceapa o tocam fin, cartofii ii taiem cuburi mai mari. Adaugam legumele  si le fierbem 15 minute. Adaugam varza tocata fin si rosiile.

Clocotim separat zeama de varza si o adaugam in ciorba dupa aproximativ 10-15 minute. Adaugam piperul macinat si sare doar daca mai este nevoie. Adaugam leusteanul tocat fin si oprim focul.

TIPS-URI

1

daca e puiul este crescut la curte(asa ca al meu) mariti timpul de fierbere inainte de a adauga legumele

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu rosii si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui