Ciorbita de vacuta

de Rocsi in Ciorbe, 25 Iun 2010 | 9309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vacuta
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ardei galben
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • bors

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vacuta:

Carnea de vacuta se spala bine si se taie bucatele mici.

Intr-o oala nu prea mare se pune mai bine de jumatate cu apa.

oala o punem pe foc,iar cand apa incepe sa fiarba se adauga carnea,care la randul ei cand fierbe se spumeaza cu o paleta.

pregatim legumele.

ceapa o curatam si o tocam marunt.

morcovul il curatam si il dam prin razatoarea mica.

ardeiul galben il taiem fasii lungi apoi il tocam.

rosia se curata de pielita si se da prin razatoare.

cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga legumele taiate,rand pe rand.

pastarnacul se curata si se pune intreg la fiert,iar cand ciorba e gata acesta se scoate afara.

se da gust cu sare si piper.

cand ciorba e gata,se pune bors si se acreste dupa gust si mai dam cateva clocote apoi inchidem aragazul.

deasupra se presara patrunjel verde tocat foarte fin.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

28.06.2010, 12:45

ma bucur ca iti place mihaelar

Adinacarla 1

29.06.2010, 12:32

o ciorbita calduta tare buna ar fi acum...

Cris2711 1

12.03.2011, 11:29

prezenta la asa o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana