Carnea de vacuta se spala bine si se taie bucatele mici.
Intr-o oala nu prea mare se pune mai bine de jumatate cu apa.
oala o punem pe foc,iar cand apa incepe sa fiarba se adauga carnea,care la randul ei cand fierbe se spumeaza cu o paleta.
pregatim legumele.
ceapa o curatam si o tocam marunt.
morcovul il curatam si il dam prin razatoarea mica.
ardeiul galben il taiem fasii lungi apoi il tocam.
rosia se curata de pielita si se da prin razatoare.
cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga legumele taiate,rand pe rand.
pastarnacul se curata si se pune intreg la fiert,iar cand ciorba e gata acesta se scoate afara.
se da gust cu sare si piper.
cand ciorba e gata,se pune bors si se acreste dupa gust si mai dam cateva clocote apoi inchidem aragazul.
deasupra se presara patrunjel verde tocat foarte fin.
pofta buna!