Ciorba de pui acra cu zarzare

de Constelatialeu in Supe/Ciorbe, 10 Iul 2013 | 6583 vizualizari

 

Imi plac ciorbele acrite cu zarzare,mai ales cand am la indemana legume proaspete.....

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de aripi si spate de pui,cca 700 g
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • patrunjel frunze
  • bulion zarzare
  • 2 cuburi delikat gust gaina
  • 2 linguri orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui acra cu zarzare:

Pregatim carnea de pui,o curatam ,taiem si spalam si o punem la fiert cu putina sare.Apoi pregatim legumele,le curatam, taiem  marunt sau dam pe razatoare, dupa caz.Rosiile le taiem cubulete mici.Cand incepe sa fiarba apa in care am pus carnea de pui,luam spuma formata ,lasam sa fiarba cca 10-15 min si apoi adaugam legumele,mai putin rosiile.Punem cubulete delikat si orezul si lasam sa fiarba pana sunt patrunse toate legumele si orezul.Cand este aproape gata adaugam rosiile si bulionul de zarzare,gustam de sare si acreala.La final adaugam patrunjel tocat.

TIPS-URI

1

se poate acri si cu otet sau sare de lamie,dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui acra cu zarzare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]