Ciorba de pui

de lili in Ciorbe, 5 Noi 2010 | 4805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui,
  • morcovi,
  • telina,
  • ceapa,
  • piper , sare, vegeta,
  • smantana.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Taiem carnea de pui cubulete si o punem la fiert in apa cu sare. Spumati apa in care fierbe carnea ori de cate ori este nevoie. Intre timp, pregatim legumele: curatam morcovii si telina pe care le taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt.
Dupa ce a inceput sa fiarba carnea adaugam legumele. Lasam sa fiarba, iar la final condimentam ciorba si adaugam smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:41

plac ciorbitele!

lili 1

05.11.2010, 15:43

mihaela noi asa facem ciorbele...fasolea o facem cateodata cu bors, de fapt cand e post...fetelor multumesc

ionix 1

05.11.2010, 15:48

ah.... deci e ciorba dar fara bors? si e ciorba pentru ca are smantanica??? e bine de stiut am ce invata de la voi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de coaste afumate