Ciorba de ardei umpluti

de lilik in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 6739 vizualizari

 

In sfarsit am gasit si eu cativa ardei mai micuti sa fac umpluti...

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei grasi micuti(in cazul meu medii)
  • 550 gr carne tocata
  • 1 pahar cu orez
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri de faina
  • suc de rosii(pt stins rantasul)
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

tocam morcovii,ceapa si rosiile si le punem la fiert in oala unde facem ciorba.

taiem capacul la ardei,ii curatam de seminte,ii spalam si ii oparim putin cat sa se inmoaie.

facem o compozitie din carne tocata,orez,1 ou,sare,piper.

cu compozitia obtinuta umplem ardeii si deasupra punem putin ou batut pt a nu iesi carnea,iar cand ciorba clocoteste ii punem in oala si lasam sa fiarba.

facem un rantas subtire din 2 linguri de faina pe care cand incepe sa se rumeneasca stingem cu sucul de rosii si punem apa rece,iar cand da in fiert il punem in ciorba si mai lasam 15-20 de minute.

potrivim cu sare si piper,punem patrunjel verde si dupa ce stingem focul ii batem un ou.

servim cu smantana sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare